Благотворителна кампания „Обновяване на центъра за подготовка по английски език“

Благотворителна кампания
за изграждане на STEAM CENTER – КРИЛЕ
в ЕГ Проф. д-р Асен Златаров, гр. Хасково

Алумни сдружение на Езикова гимназия Хасково призовава всички бивши и настоящи възпитаници, родители и други симпатизанти на гимназията да подкрепят каузата за изграждане на STEAM CENTER – КРИЛЕ.

Дигиталният център – КРИЛЕ ще обхваща осем взаимосвързани зони, които са обединени в едно общо многофункционално учебно пространство, осигуряващо условия за интерактивно проектобазирано обучение. В обучението ще се интегрират компетентности по природни науки, математика, предприемачество, чужд език, рисуване и ново учебно съдържание по дигитални науки, програмиране и разработка на игри. Целта на училището е да се създаде място, където учениците да се чувстват спокойни да експериментират и ще имат възможност да открият своите силни и слаби страни, да изградят интерес към иновативни теми от света на технологиите и да определят своята професионална ориентация.

Надяваме се с ваша подкрепа да създадем по-добри условия талантливите ученици от Езикова гимназия Хасково да развиват своите способности и следват смело своите мечти.

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Дарение може да направите и по банков път по следната банкова сметка:

СНЦ Алумни сдружение на езикова гимназия Хасково -ЕГ-X
Общинска банка 
IBAN: BG24SOMB91301069522701
BIC SOMBBGSF

За нас

ЕГ-Х е Асоциация на завършилите Езикова гимназия Хасково, обединили се под мотото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ, да подкрепят развитието на училището и в бъдеще.

Връзка с нас

Алумни сдружение на Езикова гимназия Хасково ЕГ-Х
ул. Тимок 97
6300 Хасково
E-mail: contact@eg-x.org