Стипендия Универсален Шампион 2022

Стипендия Универсален Шампион

Универсален Шампион 2022 ще се връчи на най-отличилия се ученик от 11 или 12 клас като критериите ще са съвкупност от класни и извънкласни успехи, както и индивидуално мотивационно есе на кандидатите.

За шеста поредна година стипендията ще се връчи на Деня на изпращане на абитуриентите от Випуск 2022, ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, Хасково.

С тази кампания, ние, завършилите Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, Хасково, искаме да се отблагодарим на училището, което ни помогна да се изградим като характери, събра ни с много доживотни приятели и ни научи на основите. Това е и един вид опит да се подмладим, връщайки се назад във времето.

Нека заедно създадем по-добри условия за талантливите ученици да се развият. Казват, че престижът на училището през следващите поколения е още по-важен от този, когато човек е бил ученик. Това е признак на натрупване на легитимност и наследство.

Стипендията вече се превръща в традиция, нека я запазим и направим още по-устойчива и значима!

Благодарим ви за подкрепата!

Дарение може да направите по банков път по следната банкова сметка:

СНЦ Алумни сдружение на езикова гимназия Хасково -ЕГ-X
Общинска банка 
IBAN: BG24SOMB91301069522701
BIC SOMBBGSF

Чрез PayPal

За нас

ЕГ-Х е Асоциация на завършилите Езикова гимназия Хасково, обединили се под мотото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ, да подкрепят развитието на училището и в бъдеще.

Връзка с нас

Алумни сдружение на Езикова гимназия Хасково ЕГ-Х
ул. Тимок 97
6300 Хасково
E-mail: contact@eg-x.org